Tuesday, September 13, 2011

Cinta Fesbuk Video Clip - Najwa Latif



Mesti ramai dah dengar lagu yg sering menjadi bualan di radio ni,yup ni lah lagu Cinta FeSbuk!...haha...quite catchy...but still not my taste.Just nak share atas permintaan dari seorang blogger ardenstar.blogspot.com.

Okay la,for those yang terbaca entry ni,hope u guys enjoy with this clip!! berjumpa lagi di lain entry.salam=)

4 comments:

starry_angel said...

cewahh! not yr taste?
yelah yr taste kan sabai2 lagu siam je muahahaha..
gatal telinga i dgr lagu2 mcm tu tau..
yg ni yah catchy saja..blehla di layan ekekeke;P

Hood Kamil said...

hissss....i tak boleh la layan lagu melayu...naik ruam sana sini...gatal2..hahaha..

mmg catchy pun....sile layan byk2 ok!!..=pp...thanks visiting..

marina anakcikbob said...

hai hood. nama saya katie hermosa adik kate moss. :p
sy xsuka najwa latif kerana tuutttt..
okbai.

* dtg mengacau. ekeke.. *

Hood Kamil said...

haha..sile2 datang singgah2 dan follow..jgn kacau saje

Menarik ? Sila tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...